Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g31g53kcal5.9g0g3.1g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 31g11kcal0.3g1.7g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.5g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g139kcal13g4.8g6.8g2g
Valittu annoskoko115g70kcal6.5g2.4g3.4g1g
Annoskoko puolitettuna58g35kcal3.3g1.2g1.7g0.5g
Arvot/100g100g61kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303