Chilinen ravunpyrstösalaatti

Jäävuorisalaatti, tomaaatti ja paprikat leikataan kulhoon.

Sulatetut jättikatkaravun pyrstöt paistetaan pikaisesti pannulla noin ruokalusikallisessa kasvisrasvalevitettä.

Lisätään vajaa ruokalusikallinen Sambal Oelek chilitahnaa ja luraus valkoviiniä.

Lisätään saltaattiin jättikatkaravun pyrstöt paistoliemineen sekä parmesan lastut.

Sekoitetaan ja nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g31g24kcal5.6g0.2g0.3g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 16g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)3.1g1.3kcal0g0.2g0g0g
Valkoviini kuiva 4.7g3.2kcal0g0g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)2.2g14kcal0g0g1.5g0g
Paprika keltainen 25g7.6kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g24g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Parmesan lastu (Castelli), annos 20g9g37kcal3.1g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g186kcal18.4g5.6g9.4g2g
Valittu annoskoko115g93kcal9.2g2.8g4.7g1g
Annoskoko puolitettuna58g47kcal4.6g1.4g2.4g0.5g
Arvot/100g100g81kcal8g2.4g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347481