Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.4g0.5g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%25g63kcal3.7g0.8g5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g2.8g8.1kcal0.2g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g173kcal8.8g7.6g12g1.4g
Valittu annoskoko115g87kcal4.4g3.8g6g0.7g
Annoskoko puolitettuna58g43kcal2.2g1.9g3g0.4g
Arvot/100g100g75kcal3.8g3.3g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175