Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g8.7g30kcal1.8g5.5g0.1g1.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Sieni tatti, hapero 38g10kcal0.7g1.1g0.2g0.7g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g3.8g11kcal0.2g2.2g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)25g40kcal0.7g0.7g3.7g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g8.7g34kcal2.8g0g2.5g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g328kcal13g21.6g20.2g5.2g
Valittu annoskoko115g164kcal6.5g10.8g10.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna58g82kcal3.3g5.4g5.1g1.3g
Arvot/100g100g142kcal5.6g9.4g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144