Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%44g74kcal8.8g0g4.4g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Tomaattisose tomaattipyree 3.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 3.9g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g247kcal19.2g8.2g14.4g2.4g
Valittu annoskoko115g123kcal9.6g4.1g7.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna58g62kcal4.8g2.1g3.6g0.6g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883