Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g70g41kcal5.3g3.5g0.6g0.1g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g7g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 10g4.2kcal1g0g0g0g
Vadelma 28g12kcal0.3g1.2g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g113kcal13.2g9.4g1.6g2.2g
Valittu annoskoko115g57kcal6.6g4.7g0.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna58g28kcal3.3g2.4g0.4g0.6g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231