Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 14g3.9kcal0.2g0.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.3g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g11g20kcal1.7g0.1g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.3kcal0.2g1.6g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g67kcal4.2g5.4g3g1g
Valittu annoskoko116g34kcal2.1g2.7g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna58g17kcal1.1g1.4g0.8g0.3g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472