Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl22g74kcal0.4g0.7g7.7g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste22g5.5kcal0.2g1g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g397kcal19.4g5.6g32.8g2g
Valittu annoskoko116g199kcal9.7g2.8g16.4g1g
Annoskoko puolitettuna58g99kcal4.9g1.4g8.2g0.5g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.4g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530