Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu34g49kcal5.6g0.5g2.9g0.8g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g1.9g3.4kcal0g0.8g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Parsa puhdistettu 31g10kcal0.9g0.6g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 14g4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.1g7.2kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g212kcal14.2g12.2g11g6g
Valittu annoskoko116g106kcal7.1g6.1g5.5g3g
Annoskoko puolitettuna58g53kcal3.6g3.1g2.8g1.5g
Arvot/100g100g92kcal6.1g5.3g4.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927