Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)13g43kcal2.6g0.1g3.6g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]8.3g28kcal2.2g0g2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g33g11kcal0.5g1.9g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Kuivahiiva, annos 11g0.9g3.3kcal0.4g0.4g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g360kcal17g43.2g12.4g2g
Valittu annoskoko116g180kcal8.5g21.6g6.2g1g
Annoskoko puolitettuna58g90kcal4.3g10.8g3.1g0.5g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.7g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744