Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g75g130kcal5g24.4g1g2.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3g6.4kcal0.4g0.6g0.2g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g38g81kcal9.3g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g435kcal29.4g50g12.2g4.4g
Valittu annoskoko116g218kcal14.7g25g6.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna58g109kcal7.4g12.5g3.1g1.1g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.6g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943