Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)26g38kcal7.1g0.6g0.8g0g
Atria kevyt jauheliha22g37kcal4.2g0g2.2g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g33g8.2kcal0.3g1.5g0.1g0g
Herkkusieni 11g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Paprika vihreä 16g3.5kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.2g3.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g187kcal24.4g6g6.6g1.2g
Valittu annoskoko115g94kcal12.2g3g3.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna58g47kcal6.1g1.5g1.7g0.3g
Arvot/100g100g81kcal10.6g2.6g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248029