Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 79g112kcal9.8g0.2g8.1g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g29g98kcal6.7g0g7.9g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g529kcal33.2g0.4g44.2g0g
Valittu annoskoko116g265kcal16.6g0.2g22.1g0g
Annoskoko puolitettuna58g132kcal8.3g0.1g11.1g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521