Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g47g14kcal0.5g1.9g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Flora culinesse2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g19g17kcal0.2g1.1g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g184kcal3g12.2g12.4g2.2g
Valittu annoskoko115g92kcal1.5g6.1g6.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna58g46kcal0.8g3.1g3.1g0.6g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026