Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty42g29kcal0.6g6.2g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Palsternakka 24g15kcal0.1g2.8g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 24g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g149kcal3.6g23.8g3.4g4.2g
Valittu annoskoko116g75kcal1.8g11.9g1.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna58g37kcal0.9g6g0.9g1.1g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641