Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g6.5g22kcal0.9g0g2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Veripalttu (Tapola), annos 200g21g48kcal2.3g3.5g3.3g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g180kcal7.4g15.8g10.6g0.8g
Valittu annoskoko116g90kcal3.7g7.9g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna58g45kcal1.9g4g2.7g0.2g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337