Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell21g23kcal4.8g0g0.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g24g4kcal0.4g0.5g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow24g4.7kcal0.7g0.5g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%13g17kcal0.4g0.3g1.7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)10g17kcal0.3g0.4g1.6g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g7.8g27kcal2.2g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g211kcal18g5.4g13.2g1.8g
Valittu annoskoko116g106kcal9g2.7g6.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna58g53kcal4.5g1.4g3.3g0.5g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.3g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515