Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g33g82kcal5.7g0g6.6g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g24g34kcal4.7g0g1.6g0g
Kaali, valkokaali56g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Persilja 2.3g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g261kcal22.4g4.6g16.6g3.2g
Valittu annoskoko116g131kcal11.2g2.3g8.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna58g65kcal5.6g1.2g4.2g0.8g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654