Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g47g36kcal1.1g0.2g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)47g40kcal0.5g1.6g3.3g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 1.9g7.1kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g178kcal3.6g5.8g15g0.6g
Valittu annoskoko116g89kcal1.8g2.9g7.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna58g45kcal0.9g1.5g3.8g0.2g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.5g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147