Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g68g19kcal0.7g3.2g0.3g2g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g28g54kcal4.2g0g4.2g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g7.5g5.6kcal1.4g0g0.1g0g
Auringonkukkaöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g187kcal12.8g7.4g12g4.2g
Valittu annoskoko116g93kcal6.4g3.7g6g2.1g
Annoskoko puolitettuna58g47kcal3.2g1.9g3g1.1g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.2g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789