Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g28g11kcal0.2g2.5g0g0.7g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g14g54kcal2.1g10.6g0.4g1.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g154kcal4.6g32.2g0.8g3.8g
Valittu annoskoko116g77kcal2.3g16.1g0.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna58g38kcal1.2g8.1g0.2g1g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970