Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 9g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g173kcal16.8g6.6g8g2g
Valittu annoskoko116g87kcal8.4g3.3g4g1g
Annoskoko puolitettuna58g43kcal4.2g1.7g2g0.5g
Arvot/100g100g75kcal7.2g2.8g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437