Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 40g45kcal8.5g0g1.2g0g
Lanttu 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 11g26kcal1.8g0.1g2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)32g52kcal0.9g0.9g4.8g0g
Sinappi 0.8g1.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g267kcal23.2g5.6g16.2g1g
Valittu annoskoko116g134kcal11.6g2.8g8.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna58g67kcal5.8g1.4g4.1g0.3g
Arvot/100g100g116kcal10g2.4g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085