Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio55g36kcal5.5g2.3g0.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 18g7.4kcal1.7g0.1g0g0g
Mansikka 44g20kcal0.2g3.7g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g127kcal14.8g12.2g0.6g1.6g
Valittu annoskoko116g63kcal7.4g6.1g0.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna58g32kcal3.7g3.1g0.2g0.4g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.3g0.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191