Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g2.2g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g39g10kcal0.5g1.6g0.1g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g5.5g14kcal0.5g2.6g0.2g0.3g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton7.8g13kcal0.6g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g104kcal3.6g10.6g5.2g1g
Valittu annoskoko116g52kcal1.8g5.3g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna58g26kcal0.9g2.7g1.3g0.3g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175