Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl73g95kcal9.4g0.4g6.2g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%6.3g16kcal0.9g0.7g0.4g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.9g43kcal0.1g0g4.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 25g95kcal7g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g497kcal34.8g2.2g37.8g6.2g
Valittu annoskoko116g248kcal17.4g1.1g18.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna58g124kcal8.7g0.6g9.5g1.6g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169