Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g835g292kcal13.4g57.6g0.8g11.7g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g167g501kcal43.4g0g36.7g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Basilika, tuore 3.3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 6.7g20kcal0.7g1.4g0.7g2.9g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g2140kcal121.6g136g122.2g35.2g
Valittu annoskoko1150g1070kcal60.8g68g61.1g17.6g
Annoskoko puolitettuna575g535kcal30.4g34g30.6g8.8g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213