Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g200g34kcal0.8g5g1.2g0g
Sipuli, paistettu 160g162kcal2.1g7.8g13.1g2.8g
Pekoni, paistettu 281g1445kcal46.1g0g142.2g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g90g135kcal16.2g1g8.1g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 401g1323kcal8g12g140.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g6490kcal146.8g52g641.6g5.8g
Valittu annoskoko1152g3245kcal73.4g26g320.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna576g1623kcal36.7g13g160.4g1.5g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776