Naudan jauhelihapihvit

Raasta peruna ja tee sopiva sipulimassa mix-myllyllä.

Hyvin sekoita kaikki aineet ja tee keskikokoiset pihvit.

Laita vähän kasvisöljyä keraamiseen pannuun ja rusketuta pihviä.

Laita pihviä paistouuniin( 150 C), 30–60 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1330kcal152.2g0g80.1g0g
Kananmuna kuoreton67g95kcal8g0g6.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g3160kcal328.6g66.2g174.2g5.8g
Valittu annoskoko1152g1580kcal164.3g33.1g87.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna576g790kcal82.2g16.6g43.6g1.5g
Arvot/100g100g137kcal14.3g2.9g7.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435496