Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 359g711kcal9.4g2.8g69.6g24g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g687g653kcal34.4g103.1g10.3g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.3g
Oliiviöljy 42g370kcal0g0g41.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g9kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3g11kcal0.5g1.3g0.7g0.3g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g3541kcal91g220.8g245g50g
Valittu annoskoko1152g1771kcal45.5g110.4g122.5g25g
Annoskoko puolitettuna576g885kcal22.8g55.2g61.3g12.5g
Arvot/100g100g154kcal3.9g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173