KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore906g1767kcal169.5g0g122.4g0g
Sipuli (kuorittu)76g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kanamuna, paistettu (pirkka)76g166kcal9.9g0.4g14g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro45g14kcal1g1.9g0.2g1.5g
Mustapippuri 3g8.5kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 42g225kcal0.1g0.1g25.4g0g
Piparjuuri, annos 10g1.7g0.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Viinietikka 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g4408kcal363.8g14.8g325g7.4g
Valittu annoskoko1152g2204kcal181.9g7.4g162.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna576g1102kcal91g3.7g81.3g1.9g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715