Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa420g71kcal1.7g10.5g2.5g2.9g
Kanamuna kuoreton, annos 100g144g204kcal18g0.4g14.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 96g302kcal10.1g57g2.1g5.3g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Rypsiöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g270g661kcal45.9g8.1g51.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g3199kcal158.2g161g214.2g24.4g
Valittu annoskoko1152g1600kcal79.1g80.5g107.1g12.2g
Annoskoko puolitettuna576g800kcal39.6g40.3g53.6g6.1g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630