Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.9g4g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g88g302kcal18.4g55.1g0.9g14g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g34g298kcal0g0g33.8g0g
Sieni tatti, hapero 375g104kcal6.9g10.9g1.9g7.1g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g38g111kcal2.5g21.8g1.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)250g400kcal6.7g6.7g37.5g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g88g344kcal28g0g25.4g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2305g3284kcal130.8g214.8g203.8g52.6g
Valittu annoskoko1153g1642kcal65.4g107.4g101.9g26.3g
Annoskoko puolitettuna576g821kcal32.7g53.7g51g13.2g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144