Sitruuna-tillikermaviilikastike

Sekoita ainekset keskenään ja laita kylmään mahdollisuuksien mukaan vetäytymään.

Sitruunamehu tulee sitruunasta puristettuna tai otat sen sitten pullosta.

Puolen sitruunan mehu riittää.

Tilli alkuperäisessä ohjeessa oli joku 1 dl hienonnettua tilliä, mutta itse käytän tillijauhetta helppouden vuoksi.

Käytä salaatin ja aterian kastikkeena.

Erityisen hyvin se sopii kala-aterioille ja perussalaattiinkin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g9259g6019kcal296.3g444.4g324.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton370g78kcal1.1g5.9g0g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g46g79kcal3.7g14.8g0.3g0g
Sinappi 93g122kcal4.1g13.1g5.6g1.6g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g139g83kcal4.2g20.8g0.1g0g
Tilli mauste93g16kcal1.3g0.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12791kcal621.4g999.8g661.6g4g
Valittu annoskoko10000g6396kcal310.7g499.9g330.8g2g
Annoskoko puolitettuna5000g3198kcal155.4g250g165.4g1g
Arvot/100g100g64kcal3.1g5g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408789