Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet2426g2965kcal516.8g0g97.1g0g
Vesi4159g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)35g90kcal4.5g4.2g6.2g0.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1733g711kcal24.3g140.4g5.2g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas867g2426kcal164.6g0g190.6g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g277g147kcal15.8g14.7g2.5g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g468g580kcal14g119.8g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr35g97kcal2.8g3.3g8.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14033kcal1485.6g564.8g621.6g1.4g
Valittu annoskoko10000g7016kcal742.8g282.4g310.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3508kcal371.4g141.2g155.4g0.4g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045