Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)125g433kcal26.2g1.2g36.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]83g275kcal22.5g0g20g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g325g110kcal4.5g19.5g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 271g929kcal27.6g189.4g3.2g9.5g
Kuivahiiva, annos 11g9g33kcal4.1g3.7g0.5g0g
Oregano, kuivattu 1.7g5.1kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g3598kcal170.2g435g123.4g20.4g
Valittu annoskoko1155g1799kcal85.1g217.5g61.7g10.2g
Annoskoko puolitettuna578g899kcal42.6g108.8g30.9g5.1g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744