Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 365g433kcal80.4g0g12.1g0g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen22g158kcal0.2g0.2g17.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)219g186kcal2.2g7.7g15.3g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g35g130kcal0.4g29.4g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g1861kcal168.4g82.2g92.2g2.8g
Valittu annoskoko1155g931kcal84.2g41.1g46.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna578g465kcal42.1g20.6g23.1g0.7g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391