Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g700g420kcal10.5g91g0.7g6.3g
Vehnäjauho puolikarkea 263g901kcal26.7g183.7g3.1g9.2g
Kananmuna kuorineen punnittu105g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g88g228kcal26.3g1.8g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g3361kcal150.2g553.6g52.8g31g
Valittu annoskoko1155g1681kcal75.1g276.8g26.4g15.5g
Annoskoko puolitettuna578g840kcal37.6g138.4g13.2g7.8g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192