Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g600g1080kcal147.6g17.4g46.1g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g400g480kcal11.2g20.4g40g1.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g30g34kcal0.2g6.9g0g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2316g3613kcal321.8g101.6g212.6g7g
Valittu annoskoko1158g1807kcal160.9g50.8g106.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna579g903kcal80.5g25.4g53.2g1.8g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117