Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta90g315kcal9.9g63.9g0.9g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g47g163kcal5.1g26g4.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal5g7.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g20g64kcal10.4g5.6g0.1g3.2g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.5g0.4g1.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä128g140kcal9.9g22.9g0.6g10.2g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%33g75kcal9.4g0.8g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2316g2517kcal178g259.8g82g28.8g
Valittu annoskoko1158g1258kcal89g129.9g41g14.4g
Annoskoko puolitettuna579g629kcal44.5g65g20.5g7.2g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.2g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38305