Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g175g54kcal2.2g12.7g0.3g5.4g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Vesi874g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)18g46kcal2.3g2.1g3.1g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl44g37kcal0.6g1.9g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2317g303kcal11.4g38g13.2g12.6g
Valittu annoskoko1159g151kcal5.7g19g6.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna579g76kcal2.9g9.5g3.3g3.2g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816