Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste15g59kcal4.9g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g194kcal11g12.2g11g5.2g
Valittu annoskoko116g97kcal5.5g6.1g5.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna58g49kcal2.8g3.1g2.8g1.3g
Arvot/100g100g84kcal4.7g5.3g4.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922