LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.3g28kcal0.2g0.2g2.9g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Katkarapu 42g29kcal6g0g0.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 17g51kcal0.6g0.7g5g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 8.3g23kcal0.2g0.2g2.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Emmental, sinileima17g63kcal4.8g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g474kcal28.2g2.6g38.6g0.2g
Valittu annoskoko116g237kcal14.1g1.3g19.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna58g119kcal7.1g0.7g9.7g0.1g
Arvot/100g100g205kcal12.2g1.1g16.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996