Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kaurahiutale 7.5g28kcal1.1g4.3g0.5g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Raparperi 22g7.3kcal0.1g1.2g0g0.3g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g23g10kcal0.1g1.7g0.1g0.4g
Kanamuna kuoreton, annos 100g5.2g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g19g15kcal0.5g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g471kcal8.6g58g20.6g3.6g
Valittu annoskoko116g235kcal4.3g29g10.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna58g118kcal2.2g14.5g5.2g0.9g
Arvot/100g100g203kcal3.7g25g8.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000