Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g6.6g21kcal0.7g4.1g0.1g0.8g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)6.6g23kcal0.7g4.5g0.2g0.2g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g6.6g22kcal0.7g4.8g0.3g0.4g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g6.6g23kcal0.5g4.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g220kcal5.2g36.6g6.2g2.8g
Valittu annoskoko117g110kcal2.6g18.3g3.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna58g55kcal1.3g9.2g1.6g0.7g
Arvot/100g100g94kcal2.2g15.7g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874