Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g70g21kcal0.7g2.8g0.2g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi14g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija8.8g27kcal1g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)18g15kcal0.2g0.6g1.2g0g
Tonnikala öljyssä 5.3g10kcal1.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g150kcal7g7.2g8.8g0g
Valittu annoskoko117g75kcal3.5g3.6g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna58g38kcal1.8g1.8g2.2g0g
Arvot/100g100g64kcal3g3.1g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995