Papukeitto

Kuori perunat ja porkkanat, raasta porkkanat, pilko sipulit, valuta ja huuhtele pavut.

Kuullota sipulit voi-öljyseoksessa, lisää porkkanaraaste, sekoita hetki.

Lisää kuutioidut perunat, vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä 10 min. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre ja keitä perunat kypsiksi.

Soseuta, lisää kuohukerma, mausteet ja pavut ja tarkista maku.

Tarjoile turkkilaisen jogurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g36g22kcal0.5g4.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.5g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g14g10kcal0.8g1.7g0.1g0g
Kuoritut tomaatit tomaattimehussa (Rainbow), annos 400g21g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.5g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g151kcal3.4g16.4g7.8g1g
Valittu annoskoko117g76kcal1.7g8.2g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna58g38kcal0.9g4.1g2g0.3g
Arvot/100g100g65kcal1.5g7g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462496