Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl15g51kcal2.1g8.4g1g1.7g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)56g23kcal2.1g3.7g0.1g0g
Mustikka metsä- 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.9g12kcal0.3g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g273kcal9g24.4g15.8g3.4g
Valittu annoskoko117g136kcal4.5g12.2g7.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna58g68kcal2.3g6.1g4g0.9g
Arvot/100g100g117kcal3.9g10.5g6.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111