Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 360g3184kcal0g0g360g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g12170kcal9.6g3.2g1370.4g0g
Valittu annoskoko1160g6085kcal4.8g1.6g685.2g0g
Annoskoko puolitettuna580g3043kcal2.4g0.8g342.6g0g
Arvot/100g100g525kcal0.4g0.1g59.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025