Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g601g1082kcal147.9g17.4g46.2g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g401g481kcal11.2g20.4g40.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g30g34kcal0.2g6.9g0g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g3619kcal322.4g101.6g213g7g
Valittu annoskoko1160g1810kcal161.2g50.8g106.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna580g905kcal80.6g25.4g53.3g1.8g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117